Úvod » NOŽE A PŘÍSLUŠENSTVÍ » Nože podle POUŽITÍ » FILETOVACÍ nože » Filetovací nůž Grand Prix II 16 cm Wüsthof Dreizack Solingen


        

Filetovací nůž Grand Prix II 16 cm Wüsthof Dreizack Solingen

 

na objednání

Nůž filetovací Grand Prix II 16 cm Wüsthof Dreizack Solingen


0x
Skladem: 0 ks
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Číslo produktu: RS4555
Výrobce: Wüsthof Dreizack Solingen
Země původu: Německo
Modelová řada: GRAND PRIX II
Záruční doba: Doživotní
EAN kód: 4002293455501
naše cena bez DPH : 1 479 Kč (58 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
1 789 Kč (71 EUR)

Kompletní specifikace

Filetovací nůž Grand Prix II Solingen.Grand Prix II jsou kované nože. které jsou velice pohodlné do ruky.Kovaný nůž je vyhotoven z jednoho kusu ušlechtilé nerezové oceli.Nože jsou broušeny speciální technologií broušení zaručující extrémní ostrost nožů.Mají vytvarované rukojeťi z černé umělé hmoty, které jsou hladké.Tato série získala ocenění nejlepšího kuchyňského nože v testu.Má znak Wüsthof Dreizack z ušlechtilé oceli zasazený v rukojeťi.


Filetovací nůž flexibilní (pružný) - délka čepele 16 cm


Firma Wüsthof Dreizack má kořeny v Němckém městě Solingen. Toto město je sídlem hned řady významných nožířských společností, Wüsthof Dreizack patří k těm největším z nich. Od vzniku roku 1814 až do současnosti stojí ve vedení firmy členové rodiny Wüsthof. Technologický postup při výrobě nožů a volba těch nejkvalitnějších materiálů (chrom molybdenová ocel) dělá z produktů firmy Wüsthof Dreizack to nejlepší, co si můžete v kuchyni přát.
YzQ5N