Úvod » VAŘENÍ » HRNCE A PÁNVE » HRNCE » Hrnce s NEPŘILNAVOU VRSTVOU » Rendlík s odnímatelnou rukojetí Diamond Lite, 20 cm - Woll


        

Rendlík s odnímatelnou rukojetí Diamond Lite, 20 cm - Woll

 

na objednání


0x
Skladem: 0 ks
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Číslo produktu: PP1920DPS
Výrobce: WOLL
Země původu: Německo
Modelová řada: DIAMOND LITE
Záruční doba: 25 let na tělo nádobí a 3 roky na nepřilnavý povrch
EAN kód: 4032525192096
naše cena bez DPH : 1 628 Kč (64 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
1 970 Kč (78 EUR)

Kompletní specifikace

Rendlík s odnímatelnou rukojetí Diamond Lite, 20 cm - Woll

  • Vždy perfektní a na každé jídlo.
  • Materiál: Hliníková slitina, tvrdá titanová základní vrstva a tvrzený diamantový nepřilnavý povrch
  • Nádobí kolekce Diamond Lite je opatřen mimořádně tvrdým diamantovým povrchem a umožňuje vaření téměř bez tuku.
  • Rendlík je odlitý z jednoho kusu, díky tomu je vysoce odolný.
  • Rukojeť je vyrobena ze syntetické materiálu, nosná část rukojeti je s mosaznou vložkou vlitá do rendlíku, zajišťuje tak bezpečné uchycení.
  • Odnímatelná rukojeť umožňuje použít rendlík nejen na sporáku, ale také v troubě (bez rukojeti), navíc také šetříte místo v myčce a poskytuje bezpečnější vaření při přítomnosti malých dětí.
  • Díky tloušťce dna (8 mm) rychle akumuluje a rovnoměrně rozvádí teplo.
  • Vhodný do myčky a na všechny druhy varných desek kromě indukce.
  • Lze používat také v troubě, až do max. 250°C.

Rozměry:

  • Objem: 2.5 l
  • Průměr: 20 cm
  • Výška: 10 cm
  • Průměr základny: 14.3 cm
  • Hmotnost: 1.11 kg

JASNÝ CÍL JIŽ OD POČÁTKU

Rodinnou společnost Woll založil v roce 1979 v německém Saarbruckenu Norbert Woll. Zjednodušit vaření pomocí vysoce kvalitního nádobí a inteligentních řešení, to je od té doby požadavkem společnosti.

Touha po dokonalém nádobí vydobyla společnosti Woll pověst nejkvalitnějšího výrobce kuchyňského nádobí.

André Woll (syn Norberta Wolla) převzal vedení společnosti a když se počátkem roku 2000 rozmohlo, že celá řada firem přesouvala svou výrobnu do Asie, rozhodl se André tomuto trendu za každou cenu ubránit. Cílem je přeci vyrábět kvalitně a udržitelně, ne hodně a levně. Není lepší místo pro výrobu než Německo.

Z NĚMECKA, PRO CELÝ SVĚT

Přísné ekologické předpisy, vysoce kvalifikovaná pracovní síla, závazek k sociální “Made in Germany” je tak mnohem víc než jen známka kvality, je to také záruka té nejvyšší úrovně. V německém Sársku tak vznikla továrna, která je domovem jedinečné a nejmodernější výroby litého hliníkového nádobí v Evropě. Tento způsob myšlení a výroby je dnes oceňován po celém světě.

VYROBENO ČLOVĚKEM PRO ČLOVĚKA

Nejčistší surovina je zárukou nejlepšího zpracování, proto se prvně složitým procesem hliník vyčistí a až následně roztaví. Pomalé ruční odlévání do speciálních forem, zajišťuje vysokou odolnost. Materiál vytváří silné dno a dokonalé stěny, které rovnoměrně rozvádí teplo. Následně se pomocí patentovaného plazmového zářiče hliníkové korpusy vytvrdí při teplotě 20 000°C. Dále je nádobí opatřeno vrstvou oxidu titaničitého a nepřilnavým povrchem.

Jedna pánev se tak drží v rukách nejméně desetkrát, aby se nepřehlédla jediná chyba. Tým vyškolených odborníků neustále kontroluje kvalitu při odlévání, lakování, broušení až po expedici.

SBÍRAT INSPIRACI A STÁT SE INSPIRACÍ SAMOTNOU, TO JE WOLL

Výrobky Woll vždy charakterizuje určitá myšlenka. Nápad, díky kterému je výrobek jedinečnější, vaření jednodušší a výsledek lepší. Tato funkce automaticky přechází do návrhu. Zviditelňuje myšlenku. Často je tak dobrá, že dokonce získá ocenění. To Woll obzvlášť těší - i když u společnosti je názor zákazníků důležitější než hodnocení poroty.

ZGFlM