Úvod » STOLOVÁNÍ » Hrnky a šálky » Kameninové šálky a hrnky » Sada hrnků na espresso 6 ks, matte cream - Bitz


        

Sada hrnků na espresso 6 ks, matte cream - Bitz

 

na objednání


0x
Skladem: 0 ks
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Číslo produktu: BK12638
Výrobce: Bitz
Země původu: Dánsko
Modelová řada: Matte Cream
Záruční doba: 2 roky
EAN kód: 5722000126386
naše cena bez DPH : 892 Kč (35 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
1 079 Kč (43 EUR)

Kompletní specifikace

Sada hrnků na espresso 6 ks, matte cream - Bitz

  • Vychutnejte si své espresso.
  • Vnější barva hrnečků: Matte Cream
  • Vnitřní barva hrnečků (různobarevné): Tmavě modrá, zelená, krémová, jantarová, světle růžová a světle modrá
  • Materiál: Kamenina
  • Jedinečná reaktivní glazura zvýrazňuje zářivost kameniny, díky ní je každý hrneček Bitz naprosto unikátní.
  • Vhodné do myčky a pro použití v mikrovlnné troubě.

Rozměry:

  • Objem: 90 ml
  • Průměr: 5.5 cm
  • Výška: 6.5 cm

CESTA KE ZDRAVĚJŠÍMU ŽIVOTU

Zakladatelem této dánské značky je Christian Bitz, autor řady knih, výzkumník a lektor. Podílí se na mnoha výzkumných projektech ohledně lidské výživy a jeho cílem je zlepšit stravovací návyky Dánů.

Podařilo se mu strhnout vlnu zdraví realistickým směrem, kdy je skutečně možné začít žít zdravěji. To by mělo být především zábavné a hlavně změna ke zdravějšímu životu by měla být vedena touhou.

VÝVOJ JEDINEČNÝCH PRODUKTŮ

Ke svému bohatému životopisu si nyní může snadno přidat “tvůrce jedinečného nádobí”.

Celé kolekce produktů značky Bitz jsou vyvinuté v úzké spolupráci s Christianem Bitzem a zahrnují opravdu rozsáhlou škálu produktů od kameninového nádobí, příbory z černé oceli, karafy a sklenice na víno až po další výrobky pro potraviny, kuchyni a Vaše zdraví.

Během vývoje využívá své poznatky o zdraví, které získal jako výzkumný pracovník a vytváří design, který usnadňuje sledování porcí. Jde především o to, aby “být zdravý” bylo zábavnější a snazší v každodenním životě.

“Při jídle je potřeba stimulovat nejen chuťové pohárky, jídlo se může stát lepším zážitkem, abyste měli potřebu si jej více vychutnat. To usnadňuje kontrolu porcí, protože tělu trvá zhruba 20 minut od prvního sousta, než se do mozku dostanou signály o sytosti. Za tuto dobu se můžete snadno přejíst. Pro mnoho lidí může mít tak jednoduchá věc, jako menší konzumace jídla, velký vliv na jejich postavu, kondici a budoucnost. Proto je kontrola porcí tak důležitá a jídlo na menších talířích má skvělý psychologický efekt, může se zdát jako velká porce, i když není. Chytré, že?”

DODEJTE VAŠEMU STOLOVÁNÍ ZÁŽITEK

Jezte tedy spolu s jedinečnými příbory, víno si vychutnávejte malými doušky z krásných sklenic a jídlo si naaranžujte na rustikální talíře. Jsou výzvou k tradičnímu servírování a zároveň svou menší plochou umožňují jíst menší porce.

Čas strávený u stolu by měl být příjemný, vytvořte si z každého stolování zážitek, při kterém žaludek pomalu registruje pocit sytosti, to je jeden z klíčů ke zdravějšímu životu.

ZDU3Y2E